Telefoon: 0318 - 638 288

AANBIEDINGEN

Oude e-bike inruilen

harbin-homeslide4(super inruilaktie op de Harbin Ice M2 2018)

Zelfs de beste e-bikes van Harbin zijn vroeg of laat aan vervanging toe. Wees hierover niet getreurd want wij hebben een geweldige aanbieding voor u. Wanneer u namelijk uw oude e-bike van Harbin bij ons inruilt, betaalt u voor een nieuwe Harbin Ice M2 2018 e-bike met een Gold accu 576 Wh slechts € 1.495,-!

Een nieuwe accu voor uw e-bike of opladen?

harbin-homeslide-6 (homepage nieuwe accu nodig)

De elektrische fietsen van Harbin zijn geen onbekend verschijnsel in Nederland en bij onze zuiderburen. Veel fietsers maken immers gebruik van een elektrische fiets van Harbin om van A naar B te komen. Hoe goed de e-bikes van Harbin ook zijn, op den duur heeft de accu van een elektrische fiets zijn beste tijd gehad en is er onderhoud nodig. Natuurlijk kijken wij graag de accu van uw e-bike na, maar heeft u al eens gedacht aan een compleet nieuwe accu? Hiervoor hebben wij een speciale aanbieding; u krijgt van ons voor maar € 495,- een gloednieuwe accy 3Ah 468 WH, een nieuwe lader en een nieuwe bagagedrager.

Wat hier de voordelen van zijn? Allereerst rijdt u dankzij deze aanbieding weer met betrouwbare en nieuwe apparatuur rond. Daarnaast is de accu van de e-bike zeer licht en is deze zeer makkelijk van de e-bike te halen en er weer op te plaatsen. Wilt u de accu misschien op een andere fiets laten plaatsen? Geen probleem. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Onderdelen & Aanbiedingen voor Harbins vanaf 2004