Telefoon: 0318 - 638 288

Over ons

Harbin; de populaire fiets van de Veluwe

vianenfiets (Over Harbin)

Al tien jaar op de Veluwe

Wanneer u met uw elektrische fiets over de Veluwe rijdt valt er voldoende wild te zien; van everzwijnen, tot damherten en wilde paarden. Een ander (stalen) ros dat ook een bekend verschijnsel is op en rondom dit prachtige Nederlandse natuurgebied is de e-bike van Harbin. Hoewel u de e-bikes van Harbin goed tegen kan komen in heel Nederland, komt u deze toch het meest tegen op en rondom de Veluwe. Dit komt onder meer doordat wij al vele jaren deze betrouwbare en degelijke elektrische fietsen leveren vanuit onze Showroom. De Harbin e-bikes zijn eigenlijk een ambachtelijk product; ze worden met de hand gemaakt. In het Harbin servicecenter in Ede bouwen we vooral kleinere series en modellen.

De Harbin accu

Hoe zit het met de accu's van onze e-bikes? Al onze 28 inch E-bikes zijn standaard voorzien van een accu met een zeer grote inhoud, maar zijn daarbij ook weer erg licht.

Bij Harbin zijn alle 28 inch Ebikes standaard voorzien van een accu met zeer grote inhoud (36V 10-16Ah  360-576Wh) en een licht gewicht. Wij werken niet met modeljaren maar met modellen, bijvoorbeeld de Harbin Evergreen is een model wat al vele jaren een vertrouwd gezicht is in ons programma, verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kleuren. De grote Lithium accu met 2 jaar garantie is een stabiele factor in het Harbin programma. Ook onze luxe 20 Inch vouwfiets met Nexus 8 Shimano naaf is voorzien van een 36Volt 10Ah accu. Er zijn accu's leverbaar tot 16Ah (576Wh)